Wim Hof Methode

Wim Hof heeft zijn leven lang zijn lichaam getraind onder extreme (koude)omstandigheden. Zijn stunts en wereldrecords bezorgden hem de bijnaam “the iceman”.

Nu, jaren later, zijn de effecten   van zijn methode wetenschappelijk bewezen en ondervinden veel mensen de voordelen ervan. Het is een in wezen heel eenvoudige methode die werkelijk iedereen kan leren.

Het berust op 3 belangrijke pijlers: ademoefeningen, mindset en koudetraining. Als je de oefeningen regelmatig doet ga je je energieker voelen, zit je lekkerder in je vel, verbetert je immuunsysteem en gaat je hart/vaatstelsel beter functioneren.

Al tijdens een eerste workshop maak je kennis met die 3 pijlers. Ik leer je de ademtechniek zoals Wim Hof die heeft ontwikkeld en ik zal je meenemen in een aantal concentratieoefeningen. Tenslotte kun je, als je dat wilt, een ijsbad nemen.

Ik werk met kleine groepen zodat je de technieken in eigen tempo kunt aanleren en er ook genoeg ruimte over blijft voor individuele begeleiding en vragen. Ook na een workshop of weekend kun je vragen blijven stellen zodat je direct een goede start kunt maken.